Pustni dodatki

Pustni dodatki so odlični rekviziti pri dopolnitvi katerega koli pustnega kostuma. Na trgu je na voljo malo morje različnih pustnih dodatkov, kot so pendreki, metle, umetni nosovi, umetna kri, umetni zobje, čarobne palčke, živalska ušesa, čarovniški klobuki, policajske čepice, pasovi, rokavice, umetni nohti, lasulje, kavbojski klobuki, pištole, značke in še mnogo drugih pustnih dodatkov.

Pustni dodatki se lahko kombinirajo skoraj k vsakemu izbranemu pustnemu kostumu. Pustni dodatki se lahko nosijo na pustnem kostumu, lahko se nosijo v rokah, lahko pa se tudi narišejo oziroma namestijo na obraz ali pa kožo,

Pustni dodatki so nekaj, kar bo vašemu pustnemu kostumu zagotovo dodalo tisto piko na i. Tako bo vaš pustni kostum popolnoma dodelan in bo videz čisto dopolnjen. Pustne dodatke lahko kupite preko spleta ali pa zato prav specializiranih trgovinah. 

Pustne dodatke pa lahko uporabljate tudi pri katerih kolih drugih dogodkih, kot so dekliščine, fantovščine, poroke in na rojstnih dnevih.

Pustni kostum za odrasle

Pustni kostum za odrasle je lahko malce provokativen in nagajiv, lahko pa je čisto ”otročji”. Odvisno je seveda od tega, kar želite predstavljati za pust. Pustni kostum za odrasle je na voljo v različnih motivih, barvah in velikostih.

Pustni kostum za odrasle je možno kupiti v pustnem obdobju v večjih trgovinah ali pa v prav za to specializiranih trgovinah. Zelo pogosto in priljubljeno je nakupovanje pustnih kostumov za odrasle tudi preko spleta, saj je tam ponudba veliko večja in širša, poleg tega pa spletne trgovine ob nakupu njihovih kostumov in pustnih dodatkov nudijo lepe popuste, nekatere pa celo tudi brezplačno dostavo.

Pustni kostum za odrasle so lahko drzni in nagajivi. Predstavnice ženskega spola se lahko našemijo v kakšno seksi policajko, zdravnico, božičko, nuno, gasilko ali pa medicinsko sestro. Tudi moški spol se lahko našemi v seksi kostum, kot je na primer kakšen seksi gasilec, strog policaj ali pa zdravnik.