Najem jadrnice

Najem jadrnice, je v današnjem času pogosta izbira vseh, ki si želijo eksotično in pestro dopustovanje. Na tržišču je na voljo velika in pestra izbira jadrnic, za katere se lahko odločite in najdete najbolj primerno za vas in vašo družino ali pa za prijatelje.

Najem jadrnice je danes dostopen vsakemu žepu. Bodite pozorni na to kakšno velikost boste izbrali, to je seveda odvisno od števila potnikov na krovu, prav tako pa tudi od lokacije. Pred najemom se pozanimajte tudi o starosti plovila s ponudnikom oziroma strokovnjakom, ki vam bo znal najbolje svetovati, kaj je najboljša izbira za vas, da bo vaše dopustovanje čim boljše in mirnejše. 

Najem jadrnice predstavlja veliko prednosti, saj z njo lahko potujete skoraj povsod. Vsak dan, lahko izbirate novo lokacijo, kjer želite dopustovati in uživati. Jadrnice so na voljo v različnih velikostih, na voljo so dvo-kabinske, tri – kabinske, itd.

Najem motorne jahte

Najem motorne jahte je odlična izbira za vse, ki si želijo svoje počitnice preživeti na nekoliko drugačen in bolj razburljiv način. Najem motorne jahte danes ni več nepojemljiv luksuz, dostopen je  postal prav za vsak žep.

Najem motorne jahte zahteva vsaj enega skiperja, odvisno od dolžine jahte. Motorne jahte imajo na voljo različno število kabin, kar je seveda odvisno od števila posadke, ki bo potovala. Večina motornih jaht zahteva izkušenega skiperja, ki ga lahko tudi najamete zato da bo vaše potovanje res brezskrbno. Najem motorne jahte vam omogoča križarjenje po tujini, tako boste vsak dan lahko odkrivali nove destinacije in videli mnogo lepih zalivov, ter drugih skritih kotičkov tako otokov, kot tudi morja. 

Izbira motorne jahte je tudi odlična zato, ker je hitrejša od drugih plovil, prav tako pa se med plovbo ne ziba preveč, kar omogoča še dodatno bolj prijetno in varno potovanje za vse potnike. Tako boste v krajšem obdobju lahko videli mnogo več, kot pa z drugimi plovili.