Pašna in hlevska oprema 

Če se ukvarjate s kmetijstvom, potem je hlevska oprema pa tudi pašna zagotovo del vaše dejavnosti. Pri tem imamo v mislih nešteto veliko izdelkov, ki vam omogočajo, da je vaše delo veliko hitreje in tudi bolje opravljeno. Obenem pa kakovostna pašna pa tudi hlevska oprema poskrbi za to, da se v prostoru in zunaj njega živali počutijo udobneje. 

Hlevska oprema vključuje tudi izdelke, ki so povezani z zračenjem prostora, kjer se nahajajo živali. S tem mislimo zlasti na ventilatorje. Njihova izbira je odvisna od številnih dejavnikov, med drugim tudi od tega, kako visok je prostor v hlevu. 

Sicer pa vam sta vam tako pašna kot tudi hlevska oprema za ogled in nakup na voljo v priznani spletni prodajalni ponudnika, ki pri kmetijski opremi prisega na kakovost in na dostopne cene. 

Travne plošče lahko položite na pohodne in dovozne površine 

Travne plošče se lahko na različnih talnih površinah izjemno dobro obnesejo. Praviloma naj bi bile takšne plošče izjemno odporne proti soli, zmrzovanju ter vlagi. Ponašajo se tudi z visoko trdnostjo in EU kakovostjo izdelave. 

Travne plošče so na primer izjemno dobrodošle na večjih javnih površinah pa tudi na dovoznih površinah. Polaganje plošč v klasični sivi barvi lahko dobro pripomore tudi k ureditvi okolice hiše na površinah, kjer si želite ohraniti oziroma povrniti ozelenitev. 

Travne plošče so torej izjemno primerne tudi za dovozne poti, za dvorišča ter ne nazadnje tudi za učinkovito utrjevanje brežin. Tovrstne plošče lahko za še lepši izgled kombinirate na primer s tlakovci ali pa z gladkimi pralnimi ploščami v najrazličnejših barvnih odtenkih. Na trgu so vam na voljo v različnih dimenzijah. 

Kako travne plošče izgledajo v praksi, pa si lahko že sedaj ogledate v spletni galeriji ponudnika, ki vam poleg travnih plošč ponuja še veliko izbiro drugih kakovostnih izdelkov, ki so zlasti namenjeni kmetovalcem. Na voljo vam je tudi celotna hlevska pa tudi pašna oprema.