AED Slovenija opremlja slovenske vasi z defibrilatorji

AED Slovenija je zelo pomembna organizacija, ki beleži, kje se nahajajo vsi defibrilatorji, ki so razpršeni po Sloveniji. Slovenci smo zelo skrbni državljani in si želimo pomagati sočloveku v stiski ali v težavah. Če torej opazimo nekoga, ki ima težave s srcem, ga bomo z veseljem usmerili do najbližje točke, kjer je na voljo defibrilator. 

AED Slovenija ima vse podatke zabeležene na spletu, kar je odlično za primere, ko ne vemo, kje točno se defibrilator nahaja. V plet samo vpišemo njihovo ime in po vstopu v njihovo spletno stran, lahko poiščemo, kje je defibrilator, ki ga nujno potrebujemo. Spletna stran je tako oblikovana, da bomo v trenutku našli informacije, ki jih potrebujemo. 

AED Slovenija že dlje časa skrbi za oskrbovanje slovenskih krajev z novimi defibrilatorji, ki jih kupijo posamezne vasi ali občine. Vsak defibrilator, ki se ga namesti v vas, mora biti v odličnem stanju in popolna nov. Zelo je pomembno, da je popolnoma delujoč, saj ga bomo le tako lahko uporabili v primeru srčnega napada. 

Cena defibrilatorja je odvisna od modela

Cena defibrilatorja se seveda razlikuje. Na voljo imamo več modelov, ki so različno ovrednoteni. Pri nakupu se lahko odločimo tudi za priročno ogrevano omarico, v kateri bo lahko defibrilator nameščen. Omarica je priročna, saj bomo tako lahko imeli defibrilator nameščen na zunanji steni stavbe in tako bo vedno dostopen vsem, ki bi ga lahko potrebovali. 

Cena defibrilatorja tako ni odvisna le od modela, ampak tudi od opreme, ki jo bomo naročili poleg same naprave za reševanje zastoja srca. Vsekakor je pri nakupu pomembno, da si ogledamo glavne značilnosti naročenega modela. Priporočljivo je, da si kupimo tak defibrilator, ki ga bodo brez težav lahko uporabili tudi popolni laiki. 

Cena defibrilatorja naj bo drugotnega pomena. Bolj je pomembno, da je defibrilator funkcionalen in enostaven za uporabo.