PVC talne obloge so izjemno trpežne in dolgotrajno obstojne

So zelo trde. PVC talne obloge imajo enostavno vzdrževanje in enostavno čiščenje. PVC talne obloge se tudi hitro in enostavno polagajo, tudi čez že obstoječe talne obloge. Primerna je tudi za kopalnice in zunanje prostore, saj je obloga vodoodporna. 

PVC talne obloge te ne bodo nikoli izdale ženi kdaj si prišel domov, saj je hoja po njih tiha in prijetna.

PVC obloge za tla so antistatična, ognje varnostne, ne bledi in ne spreminja barv in kar je najpomembneje je moderna talna obloga.

PVC  obloga najbolj prodajana talna obloga v svetu. Kupcu pa omogoča visok spekter barv. Lahko se jo kupi tudi v imitaciji lesa, kamna ali keramike.

PVC talna obloga je primerna tudi za v kopalnico ali kuhinjo ,saj je proti drsenju.

Kupcu je cenovno lahko dostopna, saj cena za PVC talno oblogo ne se sega v nebo. Kupcu pa je tudi najpomembnejše, da je tudi montiranje enostavno in mu ni potrebno dodatno nekoga najemati in plačevati

Lesena notranja vrata so še vedno najbolj prodajana

V poplavi novih materialov, barv in raznih imitacij se ljudje vedno bolj odločajo za naravni videz. Nekaj časa nazaj je bil trend, da so potrošniki kupovali okna iz umetne mase, ravno tako vrata. Kmalu pa so ugotovili, da ta vrata in okna ne dihajo in se na policah ter oknih nabira kondenz. Les pa je ravno nasprotno. Les diha.

Lesena notranja vrata niso samo kos lesa z kljuko, tako kot so bila včasih. Za spalnice in kopalnico je primerno izbrati vrata, ki so zaprta, cela lesena. Noben ne mara, da ko bi se umival ali spal nekdo prišel na obisk in vas videl v nerodnem položaju

Lesena notranja vrata z dodatki, kot sta na primer kovina in steklo, pa so primerna za dnevno sobo, predprostor nad stopnicami in kuhinjo.