Multifunkcijski tiskalnik je vsestransko uporaben

Tiskalniki so pomemben del vsake pisarne in doma, če pa so še multifunkcijski, je toliko bolje. V tem primeru v sebi združuje različne funkcije, kot so tiskanje, skeniranje, fotokopiranje in drugo, zato je izjemno vsestransko uporaben. Multifunkcijski tiskalnik je tako danes popolnoma nadomestil klasične tiskalnike, saj se je izkazal za bolj učinkovitega in vsestransko uporabnega. To pa ne velja le za pisarne, ampak tudi za domačo uporabo.

Multifunkcijski tiskalnik se je tekom razvoja neprestano spreminjal z namenom, da bi postal čim bolj učinkovit in ekonomičen. Delimo jih glede na tehnologijo tiskanja, pri čemer poznamo laserske in brizgalne multifunkcijske tiskalnike. Laserski so najprimernejši za vse tiste, ki veliko tiskate, medtem ko so brizgalni bolj primerni za domačo uporabo in tiskanje slikovnega gradiva. Vse bolj pa so priljubljeni tako imenovani ink tank multifunkcijski tiskalniki, ki imajo črnilo v stekleničkah. V primerjavi s kartušami je sicer začetni strošek večji, vendar se vam hitro povrne.

Konica Minolta Bizhub c227 zagotavlja najvišjo kakovost tiskanja

Medtem ko so bile multifunkcijske naprave še nekaj let nazaj nekaj zelo redkega, pa so danes postale obvezen del pisarne, šole, javnih ustanov in širšega poslovnega okolja. To pa še zdaleč ni vse! Njihov razvoj je do danes tako napredoval, da so to postale izjemno napredne naprave z izpopolnjeno tehnologijo tiskanja, ki omogoča najvišjo kakovost tiskanja. In nič drugače ni, ko imamo v mislih multifunkcijsko napravo Konica Minolta Bizhub c227.

A3 multifunkcijski barvni tiskalnik Konica Minolta Bizhub c227 je naprava, ki je izdelana po najvišjih standardih, in se zato lahko pohvali z mnogimi prednostmi. Tiskalnik lahko brezhibno in kvalitetno natisne kar 22 strani na minuto, velikosti papirja od A5 do A3. Brez težav lahko trdimo, da je to tiskalnik, ki je primeren za vsako pisarno, saj vam omogoča še številne druge funkcije, kot so grupiranje, sortiranje, spenjanje, luknjanje, pisemski zgib in izdelava brošur.