Dežniki

Na ulici v dežju lahko zelo pogosto opazimo zelo velike promocijske dežnike, ki zelo izstopajo. Predvsem smo nanje pozorni, ker so lepo zasnovani in tudi zelo lepih barv.

Dežniki so namreč zelo uporaben promocijski material, s katerim pri promociji svojega podjetja res ne morete brcniti v temo. Uporabni so namreč v prav vseh letnih časih, dežnika pa je vesel prav vsakdo, ki mu ga podarite.

Promocijski dežniki so navadno večji, nanje se na veliko napiše ime podjetja, pogosto še logotip in ne nazadnje še kontakt. Na takšen način lahko osebe, ki ste jim dežnik podarili, promovirajo vaše podjetje, po drugi strani pa jim izdelek še zelo koristno služi skozi celo leto.

Pestra izbira najrazličnejših dežnikov za promocijo vam je na voljo tudi v spletni trgovini, kjer lahko izbirate še med drugimi zelo uporabnimi izdelki, kot so vžigalniki, USB ključki, kemični svinčniki, flaške, vrečke, promocijski tekstil. Vsi izdelki so ugodni in narejeni iz zelo kakovostih materialov.

Promocijska darila

Če na sejmih ali na drugih podobnih dogodkih oziroma prireditvah predstavljate svoje podjetje, je zelo dobrodošlo, da imate na svoji lepo okrašeni stojnici tudi promocijska darila več vrst. Ta so namenjena zlasti tistim osebam oziroma mimoidočim, za katere imate občutek, da se zelo zanimajo za vaše storitve oziroma izdelke.

Promocijska darila so lahko popolnoma preprosta, pomembneje je, da so kar se da uporabna. Priporočamo vam, da se, na primer, odločite za popolnoma klasična promocijska darila, ki so vedno aktualna ter jih lahko uporabljamo ves čas. To so, na primer, dežniki, vžigalniki, kemični, vrečke, različne vrste promocijskega tekstila.

Pri sebi pa imate lahko tudi nekaj kosov sodobnejših izdelkov, kot so, na primer, USB ključki, lepi etuiji za telefone, pametne ure ali kaj podobnega. Te izdelke podarite posebnim gostom, s katerimi se morda že dogovarjate za sodelovanje. Vse, kar jim boste koristnega podarili, v resnici zelo šteje za vaše nadaljnje sodelovanje. Veliko več, kot si morda mislite.