Asus tablica z ovitkom za zaščito

Asus tablica mora biti ustrezno zaščitena pred kakršno koli možnostjo poškodbe. Ker so tablice izredno izpostavljene, se lahko hitro nehote poškodujejo. Njihovo steklo je sicer robustno, vendar pa se ob dotikih trših predmetov ali ob padcih lahko razbijejo. Zato je dobro, da si pri nakupu Asus tablice, omislimo tudi primeren ovitek, ki nam bo zagotovil dolgo življenjsko dobo tablice.

Asus tablica, ki jo bomo imeli spravljeno v za to primernem ovitku se tudi ob hujših udarcih, ne bo poškodovala. Imela bo namreč usnjeno prevleko, ki bo podloženo in tako bo bolj ščitila steklo celotne tablice. Na tak način se steklo tablice ne bo odrsalo, ko jo bomo odnesli s seboj v službo, na počitnice ali k zdravniku.

Asus tablica je namreč odličen pripomoček za krajšanje časa, ko so primorani čakati v čakalnici, da pridemo na vrsto. Zato jo veliko ljudi s seboj odnese k zobozdravniku, maserju, zdravniku, itd. Povsod kjer se nam lahko zgodi, da bomo morali več časa nepremično čakati, si lahko odnesemo tablico, s katero bomo uživali ter se zabavali.

Prenosnik DELL za računovodski servis

Prenosnik DELL je odličen za različna pisarniška dela, ki jih opravlja veliko Slovencev. Zelo so priljubljeni tudi pri računovodjih, ki morajo imeti na voljo hiter in zmogljiv prenosnik, ki jim omogoča vnos vseh zahtevanih podatkov, pri pripravi bilance za leto, ki se je ravnokar izteklo.

Prenosnik DELL se lahko brez težav priklopi tudi na večji monitor, tako ima računovodja možnost lepšega in večjega ekrana, ki je manj obremenilen za utrujene oči. Vsekakor je za oči smiselno dobro oskrbeti, z dodatnimi zaščitnimi stekli, ki jih lahko namestimo čez ekran. Nujno pa je, da oči vsakodnevno spočijemo v naravi.

Prenosnik DELL je namreč kot vsak računalnik za oči zelo naporen. Kljub temu da so ekrani vse bolj napredni, še vedno povzročajo glavobole in rdeče oči.