Nevidni zobni aparat

Nekatere osebe pri nošenju aparatov ne občutijo prav posebnega lagodja, saj uporabljajo aparat, ki se že na daleč opazi pa tudi za uporabo ni nič kaj priročen. Po drugi strani pa vam današnji trg omogoča tudi nevidni zobni aparat, ki se lahko pohvali z veliko več prednostmi v primerjavi s katerim koli drugim aparatom.

Nevidni zobni aparat boste na spletu ali kje drugje našli tudi pod imenom invisalign. Na trgu je prisoten že kar nekaj časa, uporablja pa ga zelo veliko ljudi, tako pri nas kot drugje po svetu. Že samo ime izdelka nakazuje, da je skorajda popolnoma neviden, kar je za uporabnike zobnih aparatov zelo dobrodošla lastnost.

Nevidni zobni aparat ali invisalign je tudi snemljiv, kar je zagotovo še ena od večjih prednosti tovrstnega aparata. Na ogled vam je na voljo tudi na spletni strani ponudnika, ki vam omogoča nakup še drugih vrst zobnih aparatov, obenem pa vam ponuja še vrhunske ter cenovno dostopne storitve, ki so povezane še zlasti z zdravjem in lepoto zob.

Implantat

Morda vam je implantat bolj poznan pod terminom zobni vsadek. Gre za prav poseben izdelek, ki je med uporabniki zelo priljubljen, še zlasti pa je dobrodošel ob izgubi zoba.

Implantat je odlično nadomestilo za korenino izgubljenega zoba. Narejen je iz titana, materiala, ki se v vaši ustni votlini ob primernem čiščenju ter vzdrževanju lahko odlično obnese.

Preden pa se ob izgubi zob oziroma več zob odločite za ta vrhunski in priljubljen izdelek, pa je zelo pomembno, da preverite, ali ste primeren kandidat za vstavitev. To lahko preverite s pomočjo spleta, kjer boste izvedeli še druge koristne informacije, še zlasti to, kdo vse vam ponuja vsaditev implantatov pa tudi to, kako sam postopek poteka ter kako poteka tudi okrevanje. Ker boste ugotovili, da postopek praviloma ne vključuje prva nobenega kirurškega posega, se boste za implantat še hitreje odločili.