Pištole

Pištole sodijo v posebno kategorijo izdelkov, ki jih, kot veste sami, na trgu ne morete kupiti brez posebnih dovoljenj. Na žalost pa se dogaja tudi to, posledice pa so lahko prav katastrofalne. Takšne izdelke bi praviloma morali uporabljati samo osebe, ki imajo zato posebna dovoljenja in tudi znanja ter izkušnje, na primer poklicni vojaki, policisti, lovci.

Pištole vseh vrst, modelov, tipov najrazličnejših svetovno priznanih proizvajalcev so vam na ogled na voljo tudi v spletni trgovini. Preko spleta si jih lahko samo ogledate, nakup pa je možen samo v fizični trgovini, kjer prodaja takšnega izdelka zahteva posebna dovoljenja.

Pištole pa niso edini izdelek, ki si ga lahko ogledate v eni od zelo priljubljenih spletnih trgovin, ki večinoma v ospredje postavlja kakovostno lovsko opremo. Med drugim si lahko ogledate vrhunske vrste daljnogledov, svetilk in še druge opreme za najzahtevnejše pogoje pri delu.

Na istem mestu pa so vam na voljo tudi izdelki, ki jih lahko uporabljate doma in zanje ne potrebujete prav nobenih posebnih dovoljenj, na primer vrhunska kamping oprema, pikado ter podobno.

Svetilke

Če svetilko nameravate uporabiti zgolj za domača opravila, potem si jo lahko kupite v navadni prodajalni, kjer zanjo niti ne boste odšteli prav veliko denarja. Po drugi strani pa vam trg ponuja svetilke, ki so namenjene prav posebnim dejavnostim in so zato zasnovane povsem drugače, posledično so lahko tudi kar precej dražje od tistih navadnih za domačo rabo.

Profesionalno zasnovane svetilke pri svojem delu uporabljajo tudi lovci. Takšne svetilke je najbolje nakupovati kar v specializiranih trgovinah z lovsko opremo, ki jih je pri nas kar nekaj.

Svetilke, vrhunski daljnogledi, pištole, zračna puška ter drugi izdelki se nahajajo tudi na spletnih policah priznane prodajalne. Določenih izdelkov, na primer orožja, po spletu ne morete naročevati, kar zanje potrebujete prav posebna dovoljenja, zato jih lahko kupite le v fizični prodajalni.