Kosilnice mulčerji

Kosilnice mulčerji so učinkovite ter zagotavljajo krasno ergonomijo. Lahko izberete model z eno ali variabilno hitrostjo pogona. Za vase potrebe lahko pričakujete zanesljivo delovanje.

Kosilnice mulčerji vas bodo obvarovale pred poškodbami in napetostjo v mišicah, poleg tega boste imeli preživeli čas v naravi. Zanesljiv, zaupanja vreden partnerja in dovršenega partnerja boste dobili z kosilnico mulčer. Kosilnice imajo kompaktno zasnovo, ki vam zagotavlja odlično okretnost, dušenje tresljajev na ročajih pa poskrbi za dodatno ergonomijo.

Močan okvir in dodelane podrobnosti pa vam daje enostavno vzdrževanje in večjo vzdržljivost.

Kosilnice imajo kosišča iz enega dela, se pravi naravnost iz stiskalnice. Ni varjenih delov, kar je prednost, ki vam zagotavlja torzijsko togost in stabilno delovanje. Enodelno kosišče oprošča napake pri uporabi in večjo trpežnost, seveda do določene meje.

Ko kosite trato, je pomembna tudi dolžina. Kosilnica mora biti enostavno in hitro pripravljena. Z eno ročico nastavljate višino košnje za celo kosilnico. Kosišče, kanal in rezilo zagotavlja optimalen pretok zraka. To vam zagotavlja dober način košnje. Košaro v katero se napolni trava, jo morate večkrat izprazniti.

Traktorske luči

Traktorske luči so sicer izjemnega pomena. Svojo vlogo dobijo, ko na vidiku ni več dnevne svetlobe. Tudi takrat, ko so dnevi temnejši in manj svetli. Ko traktor nima primernih luči predstavljate na cesti nevarnost zase in za vse udeležence v prometu. Ravno tako preglednost ni dobra. Poskrbeti morate za dovolj kvalitetne traktorske luči, saj bodo le one vas in vaše prevozno sredstvo varno pripeljale domov.

Traktorje najpogosteje uporabljajo kmetje pri svojem prevažanju. Traktorske luči so mnogo bolj pomembne kot vsa druga zakonsko predpisana oprema za traktor.

Iz najrazličnejših delov je sestavljeno vsako prevozno sredstvo. Nekateri deli so mnogo bolj pomembni kot drugi. Traktorski deli morajo biti dovolj kvalitetni in morajo delovati, kar se da optimalno.

Če se posamezni traktorski deli pokvarijo, jih moramo takoj zamenjati. Potrebno se je pozanimati, kje prodajajo poceni in kvalitetne traktorske dele.