Catering piknik za rojstni dan in tudi za poroko

Pikniki so pri nas že od nekdaj zelo priljubljena oblika druženja, saj je omogočajo veliko sproščenosti. Navadno potekajo ob lepem vremenu nekje v čudoviti naravi, kjer je v okolici veliko možnosti za igro ter podobne zadeve. Še posebej priljubljen pa je v zadnjem času catering piknik, ki je primeren tako za rojstnodnevne zabave kot tudi za bolj slavnostne dogodke, kot je, recimo, poroka.

Catering piknik po domače pomeni, da vam ponudnik te storitve na določeno lokacijo, ki jo izberete sami ali ponudnik, pripelje že pripravljeno hrano, ki je sveže pripravljena, obenem pa ponudnik lahko poskrbi še za pijačo, glasbo in druge storitve.

Catering piknik tako lahko poteka kar pri vas doma. Po želji vam ponudnik lahko okrasi mesto, kjer boste praznovali. Sama storitev je torej v največji meri odvisna predvsem od vaših potreb, želja ter zmožnosti.

Escape room za otroke ter odrasle

Najverjetneje vam je besedna zveza escape room poznana, če ne drugače ste napis videli, v katerem od gostinskih lokalov ali kje drugje. Pri nas se ta izraz lahko prevede tudi kot soba pobega. Gre za prav posebno storitev, ki je namenjena tako odraslim osebam kot tudi najmlajšim junakom.

Escape room – soba pobega vam omogoča, da lahko vsaj za eno uro pobegnete od resničnega sveta, in sicer v svet iger, izzivov, logičnega mišljenja, skratka v svet nore zabave, ki bo na vas naredila nepozabne vtise.

Escape room je morda odlična priložnost za popestritev rojstnega dne vašega malega junaka. Najprej bo s prijatelji za nekaj časa pobegnil v to sobo ter se tam noro zabaval in morda celo kaj novega naučil, nato pa lahko skupaj s svojimi vrstniki uživa v torti.

Na escape room se lahko prijavite kar preko spleta, in sicer pri različnih ponudnikih. Ker jih je pri nas kar nekaj, natančno preverite ponudbo ter se odločite za tisto, ki vam najbolj ustreza.