Zanesljiva znamka za vrhunsko opremo

Če želimo uživati v zmogljivosti in funkcionalnosti opreme za razna domača opravila, potem se moramo poslužiti pripomočkov, ki jih ponujajo uveljavljene in priljubljene znamke. Te imajo tudi druge prednosti, ne izstopajo le po kakovosti izdelkov iz svoje ponudbe. V prodajnem katalogu znamke Husqvarna lahko najdemo mamljivo ponudbo, ki jo dopolnjuje še pestra zbirka spremljevalnih storitev in dodatnih ugodnosti.

Ponudba opreme

Najbolj znamka izstopa s široko ponudbo kakovostne opreme. V njej so recimo motokultivatorji, kosilnice, motorne žage in praktično vsi drugi pripomočki, ki jih potrebujemo za obdelovanje zunanjih površin. Poleg tega so mnogi motokultivatorji zelo napredni in vsestranski, pa tudi druga oprema lahko opravlja zelo različna opravila – ne potrebujemo cele zbirke, dovolj je, da se opremimo z nekaterimi ključnimi kosi. Seveda je vsak pripomoček prilagojen svojemu delu in cilja na tiste uporabnike, ki bodo lahko v celoti izkoristili zmogljivosti in funkcionalnosti opreme. Motokultivatorji so primerni za tiste, ki se nekoliko bolj resno posvečajo obdelavi zemlje okoli svojega doma, mnoge druge naprave so prilagojene povsem osnovnim uporabnikom, seveda pa je Husqvarna zelo priljubljena tudi med profesionalci in drugimi zahtevnimi uporabniki.

Dodatna ponudba

Prav tako pa pride do izraza spremljevalna ponudba, po kateri je Husqvarna znana. To je predvsem servis Husqvarna opreme, ki zagotavlja brezhibno in zanesljivo delovanje ter dolgo življenjsko dobo pripomočkov te znamke. Servis Husqvarna je še posebej neprecenljiv za zahtevnejše uporabnike, ki imajo v lasti običajno nekoliko dražje naprave. Te se splača redno vzdrževati in po potrebi servisirati, saj lahko tako pričakujemo kar najboljši izkoristek investicije. Za takšne uporabnike je servis Husqvarna nepogrešljiv partner, ki lahko veliko pripomore k uspehu pri delu.

Husqvarna na različne načine pomaga uporabnikom, ki se zanašajo na opremo te znamke. Tudi s tem se uveljavlja na položaju vodilnega proizvajalca v tem segmentu in upravičuje zaupanje vseh uporabnikov.