Prestižna vozila za prevoz potnikov

Če si želimo luksuza, bomo za prevoz izbrali kakovostno in udobno vozilo, ki mora biti tudi učinkovito in zanesljivo. Z vidika potnika je izbira morda lažja kot z vidika operaterja, ki se mora odločiti za določen model in vozilo seveda tudi kupiti. Če izvzamemo luksuzne limuzine in helikopterje, so med najbolj priljubljenimi oblikami luksuznega prevoza manjši avtobusi, ki so posebej posrečena izbira za tiste operaterje, ki morajo zagotoviti udoben prevoz skupinam ljudi – to so hoteli, turistične agencije, državne ustanove, pa tudi podjetja, ki želijo narediti vtis na svoje stranke ali poslovne partnerje. Odličen učinek pri tem ponuja Iveco Feniksbus, ki je lahko objektivno najboljša izbira za takšne potrebe.

Iveco Feniksbus je sicer precej prostoren in zato kot nalašč za tiste, ki ne ciljajo le na luksuz, temveč bi radi ponudili tudi nekaj več funkcionalnosti. Sprejme namreč lahko tudi več kot 30 potnikov, je pa kapaciteta seveda povsem odvisna od konfiguracije. Če ciljamo na potnike, ki so vajeni luksuza, bomo nekaj mest v ta namen gotovo pripravljeni žrtvovati. Na srečo omogoča Feniksbus skoraj neomejeno prilagodljivost, tako da ni težko oblikovati idealne razporeditve v potniški kabini.

Pomembno pa je, da je vozilo tudi dovolj zmogljivo in zanesljivo, da lahko takšne prevoze brezhibno opravljamo. Za to poskrbijo rezervni deli Iveco, ki so zaslužni za neovirano delovanje vozil te znamke. Rezervni deli Iveco so neprecenljivi pri rednih vzdrževalnih posegih, še bolj pa pri servisiranju zaradi kakšnih težav, okvar ali poškodb. V vsakem primeru pa smo lahko prepričani, da bomo med originalnimi nadomestnimi deli in storitvami pooblaščenih serviserjev našli elegantno rešitev za nastalo situacijo. Rezervni deli Iveco zagotavljajo tudi kar se da dolgo uporabno življenjsko dobo vozila, s tem da omogočajo tudi morebitne nadgradnje, s katerimi lahko to še dodatno podaljšamo. Raznolika originalna oprema pa lahko poskrbi tudi za popestritev potniške kabine.