Prenosnik Apple so najbolj zaželeni med mladostniki

Prenosnik Apple so izredno zaželeni, saj je blagovna znamka Apple postala sinonim za prestiž. To se vidi še zlasti pri mlajših generacijah, ki vedno raje posegajo po Apple izdelkih. Vendar pa so Apple izdelki veliko dražji od ostalih in moramo za enako kakovost potrošiti precej več denarja., česar pa mladi ne bodo upoštevali in si bodo raje kupili slabši prenosnik, le da ga bo izdelal Apple.  

Prenosnik Apple, ki je trenutno najbolj prodajan, ima zaslon velikost 13,3”. Torej je izredno majhen in priročen in ravno zato tako oboževan. Pohvali se lahko z izjemno močno materijo, ki bo delovala skozi celoten dan. Tako ga bomo zjuraj enostavno vzeli s seboj brez polnilca, ki bi nas zagotovo oviral pri prenosu. 

Prenosnik Apple je lahko v stanju pripravljenosti kar celih 30 dni. To mu daje prednost pred ostalimi prenosniki, ki nimajo te možnosti. To pomeni, da bo naše delo ostalo brez težav shranjeno tudi, e se več tednov ne bomo uspeli posvečati projektom, ki smo jih začeli ustvarjati na našemu novemu Apple prenosniku. 

Asus računalniki so že dolga leta na slovenskem trgu

Asus računalniki so že precej let na voljo tudi v Sloveniji. Čeprav smo jih na začetku sprejemali z nezaupanjem in smo raje posegali po bolj znanih blagovnih znamkah, kot sta HP in Dell, se je z leti naše mišljenje popolnoma spremenilo. Dandanes so Asusovi računalniki izredno iskani in priljubljeni, saj nam za ugodnejšo ceno od ostalih blagovnih znamk, nudijo veliko več. 

Asus računalniki se delijo na namizne ter na prenosnike. Namizni računalniki tonejo v pozabo, ker nam enostavno zavzamejo preveč prostora. Ljudje iščejo praktične prenosnike, ki jih lahko v vsakem trenutku spravijo. Poleg tega za namizni računalnik potrebujemo celotno pisarno, ki pa je v majhnem stanovanju zagotovo ne bomo uspeli postaviti.