Alu vhodna vrata za popoln izgled doma

Alu vhodna vrata so odlična zamenjava za naša stara lesena vrata, ki so se po dolgih letih uporabe uničila. Aluminijasta vhodna vrata so v nasprotju z lesenimi veliko bolj odporna na vremenske razmere ter na mehanske obremenitve, saj jim niti grobi udarci ne povzročijo prevelike škode. Veliko posameznikov se ob menjavi vrat odloči za prehod na vrata iz aluminija, ki nudijo izjemno varnost in udobje. 

Alu vhodna vrata bodo preprečevala uhajanje toplega zraka iz našega doma. To je za nove energetske standarde nujno, saj se vsi trudimo, da manj ogrevamo in si tako poleg veliko nižjih stroškov za gretje poskrbimo tudi za čistejši zrak, ki ga vsakodnevno dihamo. V zimskem času se velikokrat zgodi, da je zrak nasičen z težkimi delci, ki se nevarno nalagajo v naša pljuča in povzročajo dihalne bolezni. 

Alu vhodna vrata so udi izjemno varna, saj so izdelana iz najboljših materialov, ki poskrbijo, da nam nihče ne bo z lahkoto vdrl v naš dom. 

 

Steklene drsne stene za večje pisarne

Steklene drsne stene so idealna rešitev za velike pisarniške prostore, kjer je nameščenih ogromno delovnih prostorov. V kolikor bi radi v tak prostor namestili eno ali več pisarn, za katere bi želeli, da so bolj intimne, lahko manjše pisarne ustvarimo z namestitvijo steklenih drsnih sten, ki na zelo enostaven način ustvarijo popolno pisarniško vzdušje. 

Steklene drsne stene se enostavno namestijo in bodo ustvarile eleganten videz ter ne bodo zapirale prostora, kot se to večkrat zgodi s predelnimi stenami. V pisarno, ki je za stekleno steno, bomo brez težav videli. Poskrbela za bo za zvočno izolacijo, ki je pri veliki količini ljudi nujna. 

Steklene drsne stene vam izdelajo po meri. Pred naročilom bodo v prostorih, kjer bodo steklene stene nameščene, naredili točne meritve in tako poskrbeli, da bodo se bodo stene odlično prilegale.