Kosilnice mulčerji za visoko travo

Kosilnice mulčerji so primerne tudi za izredno visoko travo, ki jo morajo kmetje vsako leto pokositi na strmih in težko dostopnih pobočjih. V hribovitih predelih Slovenije se veliko ljudi ukvarja s kmetijstvom in zato potrebujejo primerne naprave za košnjo trave, ki jo pozimi dajejo živalim za prehranjevanje. Z dobro kosilnico, ki delujejo kot mulčer, bomo lahko brez težav travo pokosili tudi tam, kjer je površina že več let zanemarjena in se je zato obrasla tudi z nizkim grmičevjem in z robido. 

Kosilnice mulčerji so primerni tudi za neurejene površine, kjer že dolgo ni stopila človeška noga. Takšni predeli so vedno poraščeni z manjšim grmičevjem, ki ga je potrebno porezati. V kolikor želimo opraviti kakovostno delo, moramo poskrbeti za dobro napravo, ki nam bo omogočila hitro in enostavno košnjo. 

Kosilnice mulčerji so precej drage naprave, ki si jih ne more privoščiti vsakdo. Zato je pomembno, da se dogovorimo za odplačevanje na obroke ali pa si mulčer raje kar izposodimo. 

 

Akumulatorji za traktorje najboljših blagovnih znamk

Akumulatorji za traktorje morajo biti pri imetniku traktorja vedno na voljo, saj se lahko nepričakovano zgodi, da nas stari akumulator pusti na cedilu in zato v zelo hitrem času potrebujemo novega. Če bomo imeli vsaj en akumulator vedno na voljo, ne bomo skrbeli, da bi se nam kaj zgodilo. Če pa akumulatorja nimamo, lahko pristanemo v velikih težavah. 

Akumulatorji za traktorje so narejeni enako kot avtomobilski akumulatorji a so precej močnejši, saj morajo poskrbeti za dober vžig traktorja. Ko se izpraznijo, jih lahko zasilno popravimo tako, da jih napolnimo pri sosedu, vendar pa se moramo zavedati, da bomo stari akumulator zagotovo morali zamenjati 

Akumulatorji za traktorje ne stane veliko, zato nam ne predstavlja prevelikega stroška pri nakupu. Pri nakupu pa moramo paziti, da nam ne prodajo starega ali slabega akumulatorja, ki nam bo odpovedal že po nekaj dneh uporabe.