Implantati za dobro ceno

Implantati so najboljša rešitev za vse, ki imajo težave z zobmi in že kmalu ostanejo brez svojih naravnih zob. Če želimo izgubo naravnih zob hitro in enostavno sanirati, je najbolje, da se odločimo za vstavljanje implantatov, na katere bo implantolog enostavno namestil nove umetne zobe, ki vam bodo omogočali varen in čvrst ugriz. 

Implantati, ki so na voljo v Sloveniji, morajo imeti certifikat, ki priča o tem, da so resnično narejeni iz prvovrstnih materialov. V kolikor implantat ni pravilno obdelan, se čeljustna kost ne bo dobro vrasla okrog vijaka in tak implantat nam ne bo zagotovil dolge življenjske dobe implantata in brezskrbne uporabe umetnih zob. 

Implantati naj bodo torej kvalitetni, čeprav zanje odštejemo malo več denarja, se nam bo to na dolgi rok obrestovalo, saj jih bomo lahko dolgo časa brezskrbno nosili. Zato je tudi bistveno, da se za poseg odločimo v Sloveniji in ne gremo v sosednje države, kjer so cene nižje in kvaliteta slabša. 

 

Invisalign je nevidni zobi aparat

Invisalign je trenutno najboljši tip zobnega aparata, saj je narejen tako, da je praktično neviden. To so prozorne opornice, ki jih ne bo opazil nihče. 

Invisalign se lahko brez težav samostojno odstrani, brez vsakršne pomoči ortodonta. Tako ga lahko tudi pred obroki enostavno snamemo in pospravimo v zato primerno škatlico. Uporabniki so navdušeni, saj je brez neprijetnih žic, ki jih ima vsak klasičen aparat. Ravnanje zob z zobnim aparat Invisalign je bistveno krajše kot je zdravljenje s klasičnimi fiksnimi aparati, ki so za uporabnika izjemno neprijetni. 

Invisalign nevidni aparat nam bo zobe hitro poravnal in nas pri tem ne bo oviral. Potek celotne terapije se spremlja preko računalniške animacije in tako lahko dejansko vidite napredek, ki ste ga z aparatom naredili. Za izvajanje terapije, mora biti ortodont dodatno usposobljen, saj ta posebna izobraževanja trenutno potekajo le v Združenih državah Amerike.