Veslo za sup je po dolžini nastavljivo

Če ste se odločili ukvarjati se s supanjem, je čas, da si kupite tudi vso potrebno opremo. Najprej se odločite za nakup napihljive ali trde sup deske. V nadaljevanju poskrbite za veslo za sup, za katerega je najbolje, da je po dolžini nastavljivo. Vaša idealna dolžina supa je v primerjavi z vašo telesno višino za 15 do 20 centimetrov daljša.

Veslo za sup je v resnici nujna oprema in se ne smatra kot dodatek pri nakupu sup opreme. Izbire na trgu je veliko, najboljše veslo za sup vam lahko pomaga izbrati tudi izkušeni trgovec.

V kompletu sup opreme dobite še torej cel kup dodatne opreme, med drugim tudi sredstva za popravilo sup opreme v primeru okvare.

Ne pozabite niti na primerno obleko, ki jo boste pri supanju lahko koristno uporabljali. Ravno tako kot oblačila in obutev pa so pomembna odlična sončna očala, ki vas bodo primerno ščitila pred škodljivimi sončnimi žarki. Namažite se tudi s kremo za sončenje. Ker se boste nahajali v naravi, na vodi, je veliko možnosti, da se boste ves čas soočali z nadležnimi žuželkami več vrst. S pomočjo primernih sredstev se boste znebili tudi teh.

Sup akcija na spletu

Dobri poznavalci vse bolj priljubljenega vodnega športa bi takoj vedeli, za kaj gre, če bi jih vprašali, kaj je to sup akcija.

Sup akcija se navezuje na supanje, vodni šport, pri katerem se po jezeru, reki, morju ali drugi bolj ali manj umirjeni vodni površini vozimo s posebno desko ter vesli.

Sup akcija lahko poteka v trgovinah s sup opremo. Ker je sup oprema boljših proizvajalcev lahko nekoliko dražja, nam sup akcija v takem primeru še kako zelo prav pride.

Sup akcija nam pomaga privarčevati kar nekaj denarja, ki ga potem lahko porabimo še za kako dodatno sup opremo, ki supanje naredi še atraktivnejše.