Catering piknik niso več samo čevapčič

Danes so postali gostje na piknikih veliko bolj zahtevni kar se tiče različnih okusov hrane. Časi, ko so se na pikniku pekli zgolj čevapčiči so tako mimo. Catering piknik vam tako ponuja pester izbor mesnih jedi, med katerimi seveda ne smejo manjkati na primer čevapčiči, mesna nabodala, hrenovke ali svinjska vratovina. Tako lahko v številnih catering ponudbah naletite tudi na izbor ribjih jedi ter vseh vrst zelenjave, ki je popečena na žaru. Med najbolj priljubljenimi so zagotovo bučke, jajčevci, paprika ali šampinjoni.

V catering piknik ponudbi pa so vam na voljo tudi različne solate, ter tipične priloge, ki so značilne za hrano pečeno na žaru. Na pikniku tako na primer ne sme manjkati kajmak, ajvar, gorčica ali tržaška omaka. Za sladokusce bodo poskrbele tudi slastne sladice, ki bodo zagotovo navdušile vse vaše goste. Prepričani smo, da bo catering piknik prepričal še tako zahtevne gurmane.

Catering je danes izjemno priljubljen

Priprava in dostava hrane na izbrano lokacijo je danes izjemno priljubljena storitev, ki se uporablja v različne namene. Storitev lahko naročite za različna osebna praznovanja, kot so na primer poroke, birma, okrogle obletnice, ali pa za poslovna srečanja, kot so na primer razne konference ali simpoziji. Catering je dobrodošla rešitev v vseh situacijah, ko je število gostov tako veliko, da je pogostitev v gostinskem obratu nemogoča, ali pa v situacijah, ko sami ne moremo pogostiti tako velikega števila gostov.

Ker se je povpraševanje po cateringu v zadnjem času povečalo, se je tudi trg temu primerno hitro odzval. Catering storitve so postale pomemben del ponudbe različnih gostinskih obratov, ki tudi sicer ponujajo različne gostinske storitve. Poznamo pa tudi gostinske obrate, ki se ukvarjajo izključno s tovrstno storitvijo. Pri tem je najbolj pomembno dejstvo, da je danes catering hrana izjemno kakovostna, raznolika in sveže pripravljena, zato se za to storitev odloči vedno več ljudi.