Senčila so tista, ki nam dajo občutek udobja

Velikokrat se zgodi, da tudi v prijetnih sončnih dneh potrebujemo malo počitka od sonca. Čeprav je sonce tista dnevna luč, ki nam čara nasmeh na obraz in nas polni s pozitivno energijo, si velikokrat želimo, da ne prodira v naše prostore, posebno v vročih poletnih dneh.

Senčila so torej tisti pripomoček, ki nam dajo občutek udobja. So zagotovo idealna rešitev, da pridemo do željene temperature in svetlobe v naših prostorih. Omogočajo nam, da kontroliramo, koliko sončnih žarkov bo prodrlo v naše prostore in kakšna temperatura bo v njih. To pomeni, da lahko sami določamo naše udobje in s tem poskrbimo za dobro počutje. Samo dobro počutje je izjemno pomembno tudi za zdravje.

Senčila tako predstavljajo zelo pomembno stvar naših prostorov, saj nam omogočajo tudi to, da kontroliramo samo porabo električne energije in tako zmanjšamo stroške, ki so lahko zelo visoki, še posebej v vročih poletnih dneh.

Plise zavese zagotovo predstavljajo nakup, ki gre v našo korist

V današnjih dneh je vse bolj pogosto to, da nam primanjkuje zasebnosti. In to tudi v naših bivalnih prostorih, saj je vse več radovednih ljudi, ki pogledujejo v bivalne prostore, saj jih zanima, kaj kdo dela. To pomeni, da moramo iskati rešitve, kako preprečiti, da bodo ti radovedni pogledi segali tudi v naše prostore.

Plise zavese tako zagotovo predstavljajo nakup, ki gre v našo korist, saj bomo tako poskrbeli, da bomo sami odločali, kdaj bo kdo lahko gledal v notranjost naših prostorov. Ne samo to, da si bomo naredili boljšo zasebnost, ampak bomo lahko kontrolirali tudi svetlobo in pa toploto naših prostorov.

Plise zavese dodajo tudi zimski bonus, saj se lahko v zimskih mesecih med steklom in senčilom ustvari zračna blazina, ki deluje izolativno in hkrati varčuje z energijo. To pomeni, da bomo zmanjšali tako stroške gretja, kot poleti stroške hlajenja.

Posted in Dom