Stilsko dovršeni prenosniki višjega razreda

Praktično vsi sodobni prenosniki bodo zadovoljili potrebe povprečnih uporabnikov, pa tudi mnogi zahtevnejši kupci bodo zadostno konfiguracijo zase našli že v srednjem kakovostnem razredu. Posledično se vedno več pozornosti namenja drugim lastnostim računalnikov, tudi vizualni podobi, ki nenazadnje pogosto odloča o tem, kako zadovoljni bomo z izdelkom. Na voljo imamo kar nekaj stilsko dovršenih prenosnikov višjega razreda, ki bodo nedvomno prepričali še tako prefinjene kupce.

Dell prenosnik

Izjemno privlačno ponudbo predstavlja znamka Dell. Ta je posebej znana po dovršenih prenosnikih višje kakovosti, zato ni čudno, da si bo Dell prenosnik omislil marsikateri poslovni uporabnik, ki pričakuje od zmogljivega in zanesljivega računalnika tudi čudovito estetsko podobo in druge bombončke. V zadnjem času nas Dell razvaja predvsem z osupljivimi kompaktnimi prenosniki, ki z diagonalo zgolj 13 palcev predstavljajo odlično izbiro za uporabo na poti, še posebej upoštevajoč vrhunsko konfiguracijo in privlačno podobo. Dell prenosnik iz serije XPS bo ne glede na velikost zaslona navdušil z elegantno podobo – minimalistični zaslon skorajda nima opaznega roba, polega tega je izjemno tanek. Tudi preostanek ohišja prenosnika nima odvečnih delov in izgleda zelo čisto. Piko na i postavijo osvetljene tipke, svoje pa gotovo doda tudi visoka ločljivost zaslona, ki ustvari posebej privlačen vizualni efekt.

Razer prenosnik

Nekoliko manj pogosta izbira je Razer prenosnik, saj ta znamka ni tako dobro zastopana na trgu. Vseeno pa najdemo v ponudbi privlačne opcije v višjem kakovostnem razredu. Na svoj račun bodo prišli predvsem tisti, ki prioriteto še vedno dajejo zmogljivosti, a bi se radi pri tem izognili velikim in nerodnim prenosnikom. Razer prenosnik bo oblikovan v privlačnih elegantnih linijah, ki jih dopolnjujejo svetleči zeleni elementi, zaščitni znak te znamke. Kljub temu, da gre za prenosnik prepričljive zmogljivosti, je ohišje čisto in elegantno, brez nerodnih izboklin in nepravilnih oblik. Seveda tudi Razer prenosnik navduši z dodatki, kot je RGB osvetljena tipkovnica.