Sesalnik za pepel za prave moške

Sesalnik za pepel zelo radi uporabljajo moški, ki morajo vsakodnevno očistiti veliko količino pepela iz peči za kurjavo ali iz sobnega kamina, ki je trenutno zelo moderen in aktualen. Ta sesalnik pepel enostavno posesa in ne povzroča dvigovanja prahu v hiši ali kurilnici.

Sesalnik za pepel je lahek in se obnaša kot navaden sesalec, samo da ima funkcijo sesanja še toplega pepela. Posesal pa bo praktično vse kar si boste želeli. Z njim boste lahko posesali tudi avtomobil ali zunanje površine, saj ni občutljiv kot sesalci na notranje čiščenje doma.

Sesalnik za pepel je okrogle oblike in je narejen iz nerjavečega jekla. Tako ga lahko uporabimo kjerkoli. Zelo nam bo prav prišel pri čiščenju in sesanju bolj umazanih predelov v hiši, kot je na primer kurilnica, garaža, delavnica ali klet. Ta vsestranska naprava nam bo olajšala marsikatero delo.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo je najboljši na trgu

Visokotlačni čistilec na toplo vodo nam bo očistil vse s pomočjo patentirane tehnologiji šob. Cena teh visokotlačnih naprav so razmeroma višje ampak so tudi rezultati čiščenja boljši. Naprava je lahko pokončne ali vodoravne oblike. Vodoravni je težji za premikanje in je močnejši pri čiščenju.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo segreje vodo na 80 stopinj Celzija in deluje s pritiskom vode na 110 barov. Moč njegovega motorja je izjemna in dosega tudi 2200 W. Dodano ima tudi visokotlačno pištolo za temeljito čiščenje. Ima izjemen pretok vode, do 450 litrov na uro.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo lahko deluje na enofazno ali na trofazno napetost. Tisti, ki delujejo na trofazno napetost so močnejši in težji. Imajo vgrajeno tudi Eco-stopnjo delovanja, ki nam zagotavlja okolju prijazno in zelo varčno delovanje. Naprava je zelo okretna in jo brez težav peljemo po vsaki površini. Vgrajena ima dva rezervoarja, enega za čistilo in enega za gorivo.