Husqvarna 435 je motorna verižna žaga, ki omogoča najbolj univerzalno uporabo

Mnogi lastniki gozda in kmetij morajo redno in ustrezno skrbeti za svoje gozdne površine, ki so v njihovi lasti. Ker so storitve gozdne dejavnosti specializiranih podjetij mnogokrat visoke, se mnogi lastniki zemljišč odločijo za nakup motorne verižne žage. Z motorno verižno žago Husqvarna 435 lahko tudi laiki opravljajo vsa gozdna opravila od priprave drv, obrezovanja vej, do podiranja manjših dreves.

Motorna verižna žaga Husqvarna 435 je zelo enostavna za uporabo in je eden od najcenejših polprofesionalnih modelov pri nas. Lažji zagon motorne verižne žage nam omogoča avtomatsko stikalo start/stop in črpalka za gorivo. Napenjanje verige je zelo enostavno, kar nam omogoča zelo priročen stranski napenjalnik verige. Nakup motorne verižne žage Husqvarna 435 vam bo bistveno olajšalo delo v gozdu, hkrati pa ne boste imeli dodatnih skrbi katerega ponudnika gozdnih storitev izbrati.

Husqvarna 550 XP za najbolj izkušene lastnike gozdov

V gozdni storitvi je veliko zaposlenih delavcev, ki vsakodnevno uporabljajo motorne verižne žage. Poleg njih motorne žage redno uporabljajo tudi izkušeni lastniki gozdov. Za obe skupini uporabnikov je še toliko bolj pomembno, da so takšne motorne žage dovolj lahke in ergonomsko oblikovane, saj jim ob pogosti uporabi to bistveno olajša njihovo delo v gozdu. Motorna žaga Husqvarna 550 XP tako vsem gozdnim delavcem ponuja učinkovite rešitve za učinkovito in predvsem varno delo.

Moč motorja motorne žage Husqvarna 550 XP mogoča, da jo lahko uporabljamo pod večjimi in bolj dolgotrajnimi obremenitvami. Veriga motorne žage v svojem delovanju dosega velike hitrosti, kar predstavlja veliko prednost pri samem delu z njo. Z nakupom motorne žage bomo prihranili tudi pri samem gorivu, saj bomo za enako delo porabili kar 20% manj goriva. In kar je najpomembneje za vsakega uporabnika motorne žage Husqvarna 550 XP. Z manj truda bo opravil delo lažje in bolj učinkovito.