Svetlobna kupola je primerna za vse vrste streh

Na mnogih strehah, predvsem pa na strehah industrijskih ter poslovnih prostorov, lahko opazimo prav posebne kupole, ki jih imenujemo svetlobne kupole. Taka kupola je še posebej zaželena na strehah ljudi, ki si pri svojem delu želijo imeti več svetlobe, tako delovne kot tudi dnevne. Obenem pa si želijo imeti tudi več prezračevanja in primernega uravnavanja temperature v svojih prostorih. Kupola pa je pomembna tudi pri odvodu dima in toplote. Slednja značilnost nam kaže tudi na to, da nam tak element na strehi lahko prinese tudi veliko mero varnosti, ki je še kako potrebna za sodobne objekte, ki so izpostavljeni številnim zunanjim vplivom, ki so lahko zelo nepredvidljivi in tudi nevarni.

Prav vse kupole pa so narejene iz vrhunskih materialov in ravno ti jim omogočajo, da so tako zelo kakovostne ter učinkovite.

Polikarbonat plošče v več slojih

Večina od nas se zaveda, kako zelo pomembne prednosti odlikujejo polikarbonat plošče, po katerih posegajo številne osebe. Take plošče pa so še posebej učinkovite, če so narejene iz več slojev. Odlikujejo se predvsem po izjemnih mehaničnih, optičnih ter termičnih lastnostih. Tudi na številne udarce so zelo odporne, ponujajo pa nam visoko izolativnost in svetlobno propustnost. Kot take so polikarbonatne plošče primerne za prekrivanje nadstreškov, teras, rastlinjakov, zimskih vrtov in tudi za stransko zapiranje prostorov.

Mnoge osebe se za polikarbonat plošče odločajo tudi za to, ker se ponašajo tudi z zelo majhno težo, kar nam v veliki meri zagotavlja tudi njihovo praktičnost. Tudi njihova življenjska doba je zelo dolga, obenem pa so še negorljive in UV obstojne.

Polikarbonat plošče se z vsemi svojimi prednostmi nahajajo na spletni strani podjetja, kjer jih lahko po zelo ugodnih cenah naročimo tudi za svojo uporabo. Take plošče pa pri svojem delu uporabljajo tudi vrhunska podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo nadstreškov, teras ter podobnega.

Posted in Dom