Piano, odlično glasbilo

Ste ljubitelji odlične glasbe. Zagotovo se težko uprete poslušanju klavirja in prečudovitih tonov, ki jih ta instrument ponuja. Vsi pianisti veliko časa namenijo vadbi, da postanejo zvezde oziroma so prepoznavni. Med ustvarjanjem svoje kariere veliko potujejo in dostikrat se zgodi, da potreujejo selitev klavirja iz ene dvorane v drugo. Pri tem je potrebno vedeti, da pianisti težko igrajo brez odličnega klavirja in tu lahko povdarimo, da imajo takšni klavirji veliko vrednost. Cena najcenejšega klavirja se giblje že tam okoli 600 eurov, cena najdražje jamake pa kar okoli 400 tisoč dolarjev. In ali je res možno opaziti razliko med enim klavirjem in drugim. Seveda so razlike ogromne. Sam ton je bistveno drugačen. Poslužanje sodobnih klavirjev ti kar zleze pod kožo in težko je nehati poslušati takšno glasbo. Zato če se vrnemo še malo nazaj je selitev klavirja resnično pomembna in zato moramo do delo zaupati strokovnjakom, ki zagotavljajo zavarovan prevoz in seveda ohranijo klavir nepoškodovan.

Selitve klavirja po Ljubljani

Tudi v Ljubljani je veliko uspešnih pianistev, ki vsako leto nastopajo na različnih koncertih, na gala večerih, ali uličnih predstavah in tam pride do veliko selitev klavirjev zato mora glasbilo ostati nepoškodovano in oglašeno. Seveda vsak pianist rad sede za odlično glasbilo in s pritiskom na strune počlje med množico odlično melodijo, ki je nepozabna.

Kateri klavirji pa so nam najbolj poznani?

Zagotovo je vsem najvolj poznano podjetje Yamaha, ki izdeluje vrhunske klavirje, ki dosegajo najvišjo vrednost na tržišču in ohranjajo renome. Ostana najbolj poznana podjetja pa so še Petrof, Fazioli in Kawai. Seveda so tudi ta glasbila odlična in imajo edinstven ton.

Podjetje, ki izvaja selitev klavirja in ostale selitvene storitve po Ljubljani.