Iveco servis

Pri vozilih veliko odloča znamka. Že v izhodišču se vozila različnih znamk razlikujejo po tem, kako dobro so narejena, kateri materiali so uporabljeni in katere inovativne rešitve so vgrajene. To na dolgi rok pomeni, da se vozila različnih znamk razlikujejo tudi po življenjski dobi in delovanju na dolgi rok. A v tem oziru naletimo še na nekatere izredno pomembne dejavnike, med drugim na servis, ki ključno odloča o tem, kako zadovoljni bomo pri uporabi vozila. Še posebej, če uporabljamo gospodarska vozila.

Znamka Iveco izstopa po izredno kakovostni servisni mreži, ki uporabnikom močno olajša življenje. Najprej že s tem, da je Iveco servis dostopen prav v vsakem trenutku in hitro reši vsako težavo. Še posebej pomemben je hitri servis na cesti, ki poskrbi za odpravljanje težav v sili. A nič manj pomembna niso redna vzdrževalna dela, tehnični pregledi in podobna opravila. Za vse to bo poskrbel zanesljiv Iveco servis, ki je zaupanja vreden partner za uporabnike gospodarskih vozil te znamke.

Vsak servis ima še eno pomembno nalogo, to je dobava in vgradnja nadomestnih delov. Tu se spet izkaže pomen zanesljivega servisa in kakovostne znamke – rezervni deli Iveco so ključna komponenta za zagotavljanje dolge življenjske dobe vozil Iveco, saj lahko povsem prenovijo tudi starejše in močno obrabljeno vozilo. Z uporabo originalnih nadomestnih delov lahko povrnemo življenje in tudi podaljšamo uporabno dobo starim vozilom, kar je za gospodarske uporabnike idealno. Rezervni deli Iveco so torej nepogrešljivi pri dolgoročni uporabi njihovih vozil, zelo dobrodošlo pa je dejstvo, da nadomestne dele hitro dobimo pri vsakem serviserju. Pri tem je vredno izpostaviti še to, da so rezervni deli Iveco na voljo pri servisih po vsej Evropi. Razvejana servisna mreža voznikom zagotavlja, da bodo v vsakem trenutku lahko koristili storitve zanesljivih serviserjev, vedno pa bo na dosegu tudi zaloga pomembnih rezervnih delov.