Husqvarna 555 tudi za težja gozdarska dela

Delo v gozdu je lahko sila težko in tudi naporno. Sploh pa to velja v primeru, če za tovrstno delo nimamo primernih naprav. Tako je večino dela odvisno predvsem od nas in naše iznajdljivosti. Ker pa danes trg ponuja izjemno kakovostne naprave, ki so poceni, si lahko privoščimo marsikatero napravo, ki nam lajša delo v gozdu in na podobnih terenih. Med njimi je tudi Husqvarna 555, s katero se ponavadi srečujejo gozdarji, ki v gozdu opravljajo najtežja možna dela.

Husqvarna 555 in njen revolucionaren design

Za tovrstno motorno žago je značilno, da se uporablja predvsem v gozdu. Zanjo je značilno tudi, da združuje revolucionaren design, prav tako pa tudi izjemno veliko inovativnih rešitev, in sicer za učinkovito ter udobno delo. Taka vrsta žage omogoča več moči kot podobne vrste motornih žag. Zanjo pa je značilno, da porabi kar do petino manj motornega goriva. Na dolgi rok to pomeni tudi varčevanje. Pomemben podatek je tudi ta, da proizvaja do kar 75 % manj izpušnih plinov. To pomeni tudi, da je žaga te vrste izjemno prijazna za naše okolje. Tudi za to se nekateri odločijo prav zanjo.

Husqvarna 135 in njene prednosti

Husqvarna 135 sodi med verižne žage in je prav tako izjemno kakovostna vrsta motorne žage. Njena prednost je tudi v tem, da je izjemno lahka ter primerna predvsem za domačega uporabnika. Taka žaga je tako idealna za tiste vrste uporabnikov, ki iščejo žago, ki je izjemno lahka za rokovanje, prav tako tudi za manevriranje. Odlikuje jo tudi prav poseben motor, za katerega je značilna veliko manjša poraba goriva in tudi nižje emisije. Opremljena je s črpalko goriva in s samodejno povratnim stop stikalom za lahek zagon.

Tudi Husqvarna 135 se lahko pohvali z izjemnimi prednostmi, na podlagi katerih se morebitni kupec veliko lažje odloči za nakup.